Corona

In verband met het Corona virus kan de levertijd van uw bestelling mogelijk iets langer zijn dan u van ons gewend bent

Mysterie van het getalleneiland

Normale prijs € 24,99 Speciale prijs € 19,99
Momenteel niet leverbaar
SKU
005451
Tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

Duik in een avontuur op het getalleneiland: op het strand liggen allemaal schatkisten in het zand verstopt. De schatten worden bewaakt door een sluwe papegaai, een behulpzame zeemeermin, een speelse dolfijn en een knorrige piraat, die jullie lastige rekensommen voorleggen. Wie ze oplost, mag kisten openen en de waardevolle schatten houden. Tijden jullie avontuur ontdekken jullie bovendien spannende en leuke minispellen zoals een fotosafari, getallen vissen of een expeditie door de jungle.

De tiptoi stift geen afwisselende opgaven, die niet alleen leuk zijn maar ook gericht het leren ondersteunen. Spelenderwijs oefenen de schatzoekers hoofdrekenen en zelfs een beetje vermenigvuldigen.
- Rekenen op vier moeilijkheidsniveaus
- Afgestemd op de leerinhouden van de basisschool
- Afwisselende opgaven, verpakt in een spannende spelvorm

De intelligente tiptoi stift rekent mee en controleert de oplossingen van de kinderen. Tiptoi brengt de vier eilandbewoners tot leven en neemt de kinderen mee op een spannend schatzoekavontuur.

Inhoud: 1 spelbord, 4 karakterfiches, 4 speelfiguren, 90 schatfiches. Tiptoi stift is niet inbegrepen en moet apart worden aangeschaft.
Meer informatie
EAN code 4005556005451