Corona

In verband met het Corona virus kan de levertijd van uw bestelling mogelijk iets langer zijn dan u van ons gewend bent

Verzending

Betaling

Wanneer U klaar bent met winkelen op onze site dan kunt U naar Uw winkelwagen gaan en afrekenen. Betalen doet U d.m.v. IDEAL, Paypall, Creditcard of betaling middels afterpay acceptgiro. Dit is gemakkelijk, snel en uiterst betrouwbaar. Ons betaalprogramma is zeer duidelijk en het kan bijna niet mis gaan.

Wanneer u kiest voor betalen met IDEAL/Creditcard wordt u doorverwezen naar SISOW onze betaalpartner, hier kunt u kiezen om te betalen met IDEAL, VISA, MASTERCARD, V-PAY of Maestro

Acceptgiro betaling gaat middels Afterpay

AfterPay voert voor |Toyhouse.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen  begint de verzendprocedure.

Verzending

Wanneer U op werkdagen voor 16.00 uur besteld wordt de order normaal gesproken de volgende dag geleverd Let op! Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten. Het kan dus goed zijn dat uw pakket 1 dag vertraging oploopt..
Verzending geschiedt via DHL Parcel. U krijgt van ons een code toegestuurd waardoor U het pakketje kunt volgen. U krijgt deze mail op het moment dat het pakket klaar is voor verzending. De track en trace krijgt daarna een update op het moment dat het is gescand bij dhl.
Verzendkosten bedragen € 3.95 voor verzending binnen Nederland. Bij een order boven de 99 euro is verzenden gratis.
Voor verzending naar België zijn de verzendkosten 6,95.

U kunt ook een DHL afhaalpunt kiezen. Hele kleine pakketjes worden als brievenbuspakketje aangeboden, uiteraard kunnen deze pakketten ook gewoon gevolgd worden middels de track en tracé.

In bijna alle gevallen heeft U de volgende werkdag Uw bestelling in huis. Toyhouse.nl kan geen verantwoording nemen voor fouten bij DHL.
Het pakket wordt 1 maal aangeboden, wanneer u niet thuis bent wordt het pakket afgeleverd bij een dhl parcelshop, u kunt het pakket dan afhalen of middels de mail die u krijgt een ander aflevermoment kiezen.

Uiteraard wordt uw poduct uiterst zorgvuldig ingepakt en aangeboden bij DHL, komt uw pakket beschadigd aan, laat dan de chauffeur een aantekening maken zodat we weten dat de beschadiging bij het transport is opgelopen.